Csillámmentes esküvői smink

2015.04.2 17:23 - 0 hozzászólás

A menyasszonyi próbasminknek igazából szüksége lenne egy új névre. Bár sokan félreértik, ez nem kísérletezés, vagy próbálgatás a sminkes részéről, hanem közös felkészülés a Nagy Napra, ahol praktikus tanácsok, kérdések sora segít abban, hogy a sminked is az alkalomhoz, a választott stílushoz és főként személyiségedhez, arcformádhoz igazodjon. A próba kérdései között időnként felmerül, hogy csillámot használhatunk-e a menyasszonyi sminkhez. Van, aki meglepődik, de a válasz egyértelműen a „nem”. Most ennek okairól olvashatsz.

eskuvoi_smink1_blog.jpg

Az igazság az, hogy a csillám szinte kizárt, hogy azt a különleges, csillogó hatást váltsa ki a fotóidon, mint amit várnál tőle. Egész egyszerűen azért, mert az ilyen csillámos sminkfotókhoz speciális világítás szükséges, ráadásul ez is csak közeli képeken látszik igazán. A természetes fényben készülő fotókon vagy nem is látszik, vagy rosszabb esetben csak zavaró, fénylő foltot, vagy vizes hatást okoz majd az arcodon.

Ha szeretnéd megóvni választott fotósodat az ősz hajszálaktól, nem mellesleg szép fotókat szeretnél, válaszd az egyszerű dolgok nagyszerűségét. Csillám nélkül.

Hullócsillagok

A másik oka a csillám mellőzésének az, hogy a nagyobb szemcsék miatt általában potyognak, így rendesen befixálni sem lehet. Az esküvő során a készülődéstől a szertartáson és vacsorán át a bulit is bírnia kell a sminknek, a csillám viszont sajnos nem állja ki a próbát, így néhány óra elteltével mindenhová kerül majd belőle, csak épp ott nem marad, ahol szeretnéd.

De akkor mit lehet tenni, ha szeretnél egy kis extra ragyogást, ami tartós és a fotókon is szépen mutat?

Gyöngyház és selyem

A gyöngyházfényű szemhéjpúderek mellett nagyon jó kiegészítői lehetnek a menyasszonyi sminkednek a selyemporok. Rengeteg árnyalatból választhatsz, gyönyörű, finom ragyogást kölcsönöznek majd a sminkednek és persze ezáltal Neked is.

Használhatjuk a szemsmink mellett az arccsonton, karokon, dekoltázson is. Persze a "kevesebb több"elve mentén mértékkel. :)

Ha bármilyen további kérdésed volna, akkor használd bátran a honlapom kapcsolati űrlapját, szívesen válaszolok!

Te egyébként mit gondolsz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://renatagali.blog.hu/api/trackback/id/tr227333218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook